РЕІНЖИНІРИНГ СИСТЕМИ АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Калабухова, Світлана Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто ієрархію розв’язання аналітичних завдань при реструктуризації систем управління підприємством. Скомпоновано елементи системи аналітичного забезпечення управління сучасним підприємством. Визначено етапи реінжинірингу та розроблено новий проект організації системи аналітичного забезпечення управління підприємством, який ґрунтується на ситуаційному підході до управління