ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСФОРМАЦІЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ В АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Вольська, Вікторія Валентинівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Уточнено сутність поняття “трансформація” та досліджено чинники трансформації системи управління в сільському господарстві України