ВПЛИВ ІНСТИТУЦІЙНОГО СЕРЕДОВИЩА НА РОЗВИТОК РИНКУ ЦІННИХ ПАПЕРІВ УКРАЇНИ - Болдуєва, Оксана Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто питання формування і розвитку інститутів вітчизняного ринку цінних паперів.Визначено недоцільність створення в Україні центрального контрагента та надання фондовим біржам статусу саморегульованих організацій