МЕТОДИКА БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ЗАХОДІВ ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА ЇХ ОПОДАТКУВАННЯ - Шиманська, Катерина Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Окреслено підхід до методики бухгалтерського обліку системи заходів охорони праці на підприємстві в контексті необхідності забезпечення виконання положень колективного договору та конкретизовано вимоги щодо оподаткування таких господарських операцій