ДЕБІТОРСЬКА ЗАБОРГОВАНІСТЬ: ОЦІНКА І БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК - Супрунова, Ірина Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто актуальні питання оцінки та облікового відображення дебіторської заборгованості як складової оборотного капіталу підприємства