МЕТОДИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ МОНЕТАРНИХ ВЕКСЕЛІВ ОДЕРЖАНИХ ЯК СКЛАДОВОЇ МОНЕТАРНИХ АКТИВІВ - Скоробогатова, Вікторія Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Удосконалено методику облікового відображення векселів одержаних шляхом використання субрахунків, які відображають інформацію про форму їх погашення та мету придбання