ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОЦЕДУРИ ПРИЙМАННЯ ЦІННОСТЕЙ ЗА ЯКІСТЮ ТА КІЛЬКІСТЮ ЯК ВЕКТОР РЕАЛІЗАЦІЇ ПОЛІТИКИ РЕСУРСОЗБЕРЕЖЕННЯ СУБ’ЄКТА ГОСПОДАРЮВАННЯ: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ - Романчук, Катерина Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто сутність політики ресурсозбереження, запропоновано заходи ресурсозбереження на макро- і мікрорівні, досліджено проблемні аспекти процедури приймання цінностей за якістю і кількістю, як важливої складової політики ресурсозбереження, розкрито значення належним чином організованої договірної політики для цілей ресурсозбереження,надано рекомендації для її формування