БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ОПЕРАЦІЙ З ТАРОЮ НА ПІДПРИЄМСТВІ: ПРОБЛЕМИ ВІДОБРАЖЕННЯ ТА ОПОДАТКУВАННЯ - Михалків, Алла Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Розглянуто існуючі проблеми здійснення операцій з тарою, встановлено особливості бухгалтерського обліку та оподаткування відповідних господарських операцій для цілей удосконалення управління оборотними активами підприємства