ОРГАНІЗАЦІЯ ДОКУМЕНТООБІГУ ДЛЯ ЦІЛЕЙ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ СПІЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ БЕЗ СТВОРЕННЯ ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ - Куцик, Олексій Олексійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2012)
Висвітлено аспекти формування документообігу для цілей бухгалтерського обліку в межах дії договору про спільну діяльність без створення юридичної особи. Визначено мінімально необхідний перелік документів для нормального функціонування обліку організації-учасника спільної діяльності без створення юридичної особи