ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ФІНАНСОВОГО МОНІТОРИНГУ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Смагло, Ольга Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Досліджено особливості фінансового моніторингу зовнішньоекономічної діяльності. Визначено перелік фінансових операції, які супроводжують зовнішньоекономічну діяльність та підлягають фінансовому моніторингу. Встановлено перелік суб’єктів внутрішнього фінансового моніторингу та підстави для його проведення щодо фінансових операцій, які супроводжують зовнішньоекономічну діяльність.