ПОЛІТИКА ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНЦЕСІЙНИХ ВІДНОСИН В УКРАЇНІ - Забаштанський, Максим Миколайович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Розглядаються концептуальні підходи до формування політики фінансового забезпечення концесійних відносин в Україні. Визначено основні принципи та завдання політики фінансового забезпечення організації концесійної діяльності. Охарактеризовано етапи розробки та реалізації політики фінансового забезпечення реалізації концесійних відносин в Україні.