СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПРОБЛЕМИ ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДПРИЄМСТВ АПК - Григорук, Ірина Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Досліджено особливості фінансового забезпечення підприємств АПК, проаналізовано структуру їх фінансових ресурсів. Автором проведено детальний аналіз щодо достатності залучених кредитних ресурсів сільськогосподарським підприємствам та виявлено проблеми, які виникають у їх діяльності внаслідок недофінансування.