ПОРТФЕЛЬ СТРАТЕГІЧНИХ УПРАВЛІНСЬКИХ ІННОВАЦІЙ ДЛЯ МОДЕРНІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ ЯК НАПРЯМ ПІДВИЩЕННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ РЕГІОНІВ - Язлюк, Борис Олегович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Розглянуто основні складові управлінського стратегічного вектора модернізації економіки як напряму підвищення соціально-економічної безпеки регіонів, що орієнтовано на поліпшення умов життєдіяльності населення й, як наслідок, підвищення рівня соціально-економічного розвитку регіону.