ЕТАПИ РОЗРОБКИ СТРАТЕГІЇ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ТУРИСТИЧНОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ ПРОЦЕСНОГО ТИПУ В УМОВАХ ІНТЕГРАЦІЙНОГО ВИБОРУ ДЕРЖАВИ - Шиманська, Вікторія Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Розглянуто світоглядно-методологічне трактування базового категоріального апарату стратегічного управління розвитку туристичного комплексу України. Розроблено алгоритм формування Стратегії управління розвитком туристичного комплексу в умовах інтеграційного вибору держави, який запропоновано реалізовувати у замкненому циклі