ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ФІНАНСОВОГО ПЛАНУВАННЯ - Оверчук, Алла Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Досліджено, проаналізовано та обґрунтовано теоретичні аспекти фінансового планування, а саме визначено його теоретичну сутність, завдання та принципи.