ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ - Солонінко, Костянтин Степанович; Фіїнцева, Яна Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Стаття містить теоретичні основи оцінки конкурентоспроможності продукції. Особливу увагу приділено конкурентоспроможності продукції підприємств України.