БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ГРОШОВИХ ПОТОКІВ БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВ - Скалюк, Руслана Віталіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Запропоновано авторський підхід до визначення категорії «грошові потоки бюджетної установи» та обґрунтовано обліково-економічну характеристику процесу кругообігу грошових потоків бюджетних організацій. Представлено комплекс технологій бухгалтерського обліку потоків грошових коштів загального та спеціального фондів бюджетних установ для забезпечення ефективного управління грошовими потоками організацій бюджетного сектора.