Напрями вдосконалення обліку інвестицій в асоційовані та дочірні компаннії банку - Ambarchyan, Victoria Samvelivna («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
У статті досліджено процедуру поточного обліку інвестицій в асоційовані та дочірні компанії за трьома методиками відповідно до методу подальшої оцінки. За результатами дослідження запропоновано два напрями вдосконалення дійсної методики обліку інвестицій в асоційовані та дочірні компанії для приведення її у відповідність з міжнародними обліковими стандартами.