ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНИЙ ГЕНЕЗИС СУТНОСТІ ТА ЗМІСТУ ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Яценко, Вікторія Федорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
В межах концепції обліково-аналітичного забезпечення удосконалено понятійно-категоріальний апарат: на основі міждисциплінарного підходу розкрито зміст і субординацію інформаційного та обліково-аналітичного забезпечення управління; розглянуті основні наукові погляди щодо обліково-аналітичного забезпечення управління підприємством в Україні та за кордоном з визначенням місця обліку та аналізу в ньому.