КАПІТАЛІЗАЦІЯ ВІТЧИЗНЯНИХ БАНКІВ ТА ВПЛИВ НА ВАЛОВИЙ ВНУТРІШНІЙ ПРОДУКТ - Лисенок, О. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Досліджується та аналізується власний капітал банківської системи України за останні 10 років, оцінюється стан капіталізації вітчизняних банків та її вплив на валовий внутрішній продукт.