ВИЗНАЧЕННЯ КРЕДИТОСПРОМОЖНОСТІ В ЕКОНОМІЧНІЙ ЛІТЕРАТУРІ: ОЦІНКА ПІДХОДІВ - Виговський, Володимир Георгійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
В статті досліджено та узагальнено сучасні наукові підходи щодо визначення поняття “кредитоспроможність”, запропоновано власне визначення кредитоспроможності, обґрунтовано відмінність між поняттями “кредитоспроможність” та “платоспроможність”.