ЕКОНОМІЧНА БЕЗПЕКА ПІДПРИЄМСТВ З ВИРОБНИЦТВА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ЕЛЕМЕНТИ ЇЇ СИСТЕМИ - Череп, Алла Василівна; Коробов, О. О. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Досліджено сутність поняття економічної безпеки у контексті підприємств з виробництва органічної продукції та такої, що має у своєму складі органічні сполуки й, відповідно, використовується в аграрній промисловості. Також визначено основні проблеми та тенденції досліджуваного явища на основі даних ПрАТ ЗГК “Кремнійполімер” – провідного українського виробника каучуків і пластиків на основі кремнійполимерів. У підсумку наведено шляхи мінімізації економічної безпеки підприємств з виробництва органічної продукції.