КОНЦЕПЦІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В УМОВАХ ПОДОЛАННЯ КРИЗИ - Данилко, Валерій Кирилович; Гриценко, Ольга Ігорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Запропонована системна концепція антикризового управління персоналом, яка містить заходи щодо виходу з кризової ситуації. Розкрито особливості управління персоналом як складового елементу антикризової стратегії підприємства.