ВНУТРІШНІЙ КОНТРОЛЬ НА АВТОТРАНСПОРТНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Хомик, Павло Миколайович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Розглянуто склад матеріально-технічних ресурсів, що використовуються на автотранспортних підприємствах, їх склад та структуру. Визначено напрями удосконалення контролю за використанням матеріально-технічних ресурсів.