ОБЛІКОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВІДХОДАМИ ВИРОБНИЦТВА В СИСТЕМІ ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНОІ БЕЗПЕКИ - Кузнєцова, О. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Досліджено особливості облікового відображення відходів та операцій з управління ними на виробничих підприємствах України. Розроблено організаційно-методичний підхід до бухгалтерського обліку операцій з відходами за такими напрямами: утворення, реалізація, зберігання, переробка.