СТАНДАРТИЗАЦІЯ ОБЛІКУ КАПІТАЛУ В КОНТЕКСТІ ІНСТИТУЦІЙНИХ ЗМІН - Жук, Валерій Миколайович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Обґрунтовані теоретичні положення і методичне забезпечення стандартизації обліку власного капіталу, визначені шляхи покращення та підвищення ефективності застосування стандартів обліку власного капіталу у вітчизняній практиці та запропоновано алгоритм гармонізації національних й міжнародних стандартів обліку з врахуванням інституційних тенденцій практики.