РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО РЕСУРСНИЙ ПОТЕНЦІАЛ КОРПОРАЦІЇ У БУХГАЛТЕРСЬКІЙ ЗВІТНОСТІ - Вигівська, Ірина Миколаївна; Іваненко, Валентина Олександрівна; Шевченко, Любов Ярославівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Обґрунтовано інформаційне наповнення показників внутрішньої бухгалтерської звітності про ресурсний потенціал корпорації, що дозволяє отримати необхідну інформацію про ресурси корпорації.