ПРОБЛЕМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛЮ В УКРАЇНІ - Півняк, Ю. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Проаналізовано основні показники діяльності органів фінансового контролю. Виявлено основні проблеми державної контрольної системи. Запропоновано шляхи удосконалення фінансового контролю в Україні.