ФОРМУВАННЯ ДОДАНОЇ ВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ М’ЯСОПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ В УМОВАХ ВЕРТИКАЛЬНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ - Стецюк, Світлана Сергіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Обґрунтовано особливості та охарактеризовано процес формування доданої вартості продукції підприємств м’ясопереробної галузі в умовах вертикальної інтеграції.