ОЦІНКА ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙ У ТУРИСТИЧНО-РЕКРЕАЦІЙНУ ГАЛУЗЬ УКРАЇНИ - Січка, Іван Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Розглянуто сучасний стан інвестиційної діяльності в туристично-рекреаційній галузі України. Відображено роль та участь держави у даному процесі. Розглянуто процес інвестування у розрізі санаторної, туристичної та готельної сфери держави. Водночас, оцінено роль прямих іноземних інвестицій у розвитку туристично-рекреаційної галузі України.