СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА - Ротанов, Геннадій Миколайович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Науково обґрунтовано теоретичні, методичні та практичні засади удосконалення стратегічного управління конкурентоспроможністю промислового підприємства.