ОЦІНКА СУЧАСНОГО СТАНУ РИНКУ ПОСЛУГ - Пойта, Ірина Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Присвячена проведенню аналізу закономірностей та тенденцій функціонування ринку послуг в умовах сталого розвитку. Досліджено основні фактори впливу на розвиток ринку послуг. Проведено аналіз діяльності підприємств сфери послуг та основних показників розвитку сфери послуг в Україні.