ТЕОРЕТИКО-КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ДО ПОНЯТТЯ “СОЦІАЛЬНА БЕЗПЕКА” ПІДПРИЄМСТВА : ХАРАКТЕРИСТИКИ, ПЕРЕВАГИ, НЕДОЛІКИ - Антонюк, Павло Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Розглянуто теоретичні підходи до визначення поняття “соціальна безпека” на рівні держави та на рівні підприємства. Обґрунтовано основні характеристики, даного поняття на макро та на мікрорівні. Визначено основні переваги у існуючих підходах та вказано недоліки що потребують першочергового розв’язання.