СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНКИ ВАРТОСТІ НЕМАТЕРІАЛЬНИХ АКТИВІВ - Урусова, Зінаїда Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Розглянуто методи оцінки нематеріальних активів в Україні та згідно з міжнародними стандартами фінансової звітності. Досліджено сучасні підходи до оцінки об’єктів нематеріальних активів.