АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ СТІЙКОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ПРОМИСЛОВОСТІ: МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ТА ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ - Матушевська, Олена Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Визначено та розглянуто методичні підходи щодо оцінки економічної стійкості підприємств. Запропонована авторська методика (алгоритм) аналізу економічної стійкості підприємств промисловості України. Визначені та систематизовані показники-індикатори економічної стійкості, запропонований оптимальний їх перелік. Відображені основні шляхи вдосконалення методичного інструментарію.