ЗАСТОСУВАННЯ НЕПРЯМИХ МЕТОДІВ КОНТРОЛЮ ЗА СПЛАТОЮ ЄДИНОГО ПОДАТКУ В МІСЦЕВОМУ ОПОДАТКУВАННІ - Даценко, Г. В.; Пасько, М. О. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
За сучасних умов підвищеного тіньового сектору економіки та корупції, в умовах подолання комплексу структурних проблем податкової системи стосовно місцевого самоврядування, для підвищення дохідної бази необхідно застосовувати непрямі методи впливу щодо контролю за сплатою податків, оскільки не всі платники податку добровільно їх сплачують та шукають способи щодо ухилення.