ОБОРОТНІ АКТИВИ ПІДПРИЄМСТВА: ПРОБЛЕМИ ТЕОРІЇ ОБЛІКУ - Гаценко-Колумбет, О. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Визначено основні відмінності у трактування понять “оборотні активи” та “виробничі запаси”, що дозволить уникнути неправильного їх тлумачення.