ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ОБЛІКОВО-ЗВІТНОЇ ІНФОРМАЦІЇ ТА ТЕОРЕТИЧНІ КОНЦЕПЦІЇ ЇЇ УДОСКОНАЛЕННЯ - Безверхий, Костянтин Вікторович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Розглянуто економічну сутність обліково-звітної інформації промислових підприємств та теоретичні концепції її удосконалення.