ІННОВАЦІЙНА КУЛЬТУРА ЯК ФУНКЦІОНАЛЬНА ПІДСИСТЕМА ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Вікарчук, Ольга Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Розглянуто системний підхід щодо сутності інноваційної культури, визначено її місце у загальному потенціалі підприємства. Запропоновано підходи до побудови ефективного управління підприємством з огляду характерних особливостей інноваційної культури , яка є результатом соціально-економічної взаємодії суб'єктів інноваційної діяльності підприємства.