ДО ПИТАННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ СИСТЕМИ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ - Савченко, Роман Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Досліджено основні проблеми організації внутрішнього контролю.