АНАЛІЗ ОКРЕМИХ ПОЛОЖЕНЬ МСБО 40 “ІНВЕСТИЦІЙНА НЕРУХОМІСТЬ” - Міронова, Ольга Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Розглянуто теоретичні і методологічні основи визнання інвестиційної нерухомості у відповідності до норм Міжнародного стандарту бухгалтерського обліку 40 “Інвестиційна нерухомість” та вивчаються окремі важливі положення Міжнародного стандарту бухгалтерського обліку 40 “Інвестиційна нерухомість”.