КОМЕРЦІЙНЕ ПОСЕРЕДНИЦТВО НА СУЧАСНОМУ РИНКУ: ПІДХОДИ ДО КЛАСИФІКАЦІЇ - Кузьмін, Денис Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Систематизовано погляди вчених щодо класифікації посередницьких операцій та запропоновано власний підхід, виходячи з цілей бухгалтерського обліку.