ОПЕРАЦІЇ ХЕДЖУВАННЯ: ІСТОРИКО-ГНОСЕОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ - Ксендзук, Валентина Віталіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Проведено порівняння основних характеристик розвитку міжнародного та вітчизняного строкового ринку, а також визначено особливості здійснення і облікового відображення операцій хеджування в Україні в різні періоди розвитку біржової торгівлі.