Засади вдосконалення корпоративного управління в акціонерних товариствах - Циганенко, Ганна Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розкрито основні проблеми та запропоновано визначальні напрями вдосконалення корпоративного управління в акціонерних товариствах України.