Проблеми інформатизації управління в умовах реформування економіки - Устенко, А. О.; Романчукевич, М. Й.; Баран, Р. Я. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Запропоновано схему уніфікації потоків інформації в типовій виробничій діяльності підприємства. Розроблено класифікатор підсистем інформаційно-керуючої системи управління підприємством. Систематизовано сучасні комп’ютеризовані системи управління підприємством.