Засади управління конкурентоспроможністю продукції підприємства - Ткачук, Ганна Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Визначається сутність конкурентоспроможності продукції підприємства. Розкрито основні підходи щодо управління конкурентоспроможністю та досліджено її стан на прикладі підприємств Житомирської області