Управління людськими ресурсами сучасної організації - Мельничук, Дмитро Петрович; Мельничук, Тетяна Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглянуто ознаки організації сучасного типу та з’ясовано відповідні принципи управління людськими ресурсами.