Модель аналізу підприємства науково-технічної галузі - Крупельницька, І. Г. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Досліджено існуючу практику проведення аналізу діяльності підприємств науковотехнічної галузі й запропоновано узагальнену модель аналізу науково-технічних підприємств, що базується на переліку оціночних показників діяльності.