Спеціалізація аграрного виробництва у США - Канінський, П. К. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглянуто та проаналізовано стан і тенденції розвитку спеціалізації аграрного виробництва в США.