Показники функціонування та оцінки рекреаційно-оздоровчого комплексу малого міста (на прикладі Бердянська) - Бережна, Оксана Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
В статті розглянуто систему показників функціонування та оцінки діяльності рекреаційно-оздоровчого комплексу малого міста (на прикладі Бердянська)